Firma Krajči plus s.r.o. se zabývá výrobou tradičních smažených bramborových lupínků již více než 20 let. Za tuto dobu došlo k řadě inovací a i nadále se společnost snaží rozvíjet své technologie a technologické postupy. Stěžejní pro ni ovšem je, aby i přes modernizaci výroby zůstal výsledný produkt stejný a udržel si svou vysokou a stálou kvalitu.

Z tohoto důvodu nevyrábíme naše produkty na sklad, ale vždy podle aktuálních objednávek obchodních partnerů. Díky tomuto postupu můžeme zaručit, že od nás odchází vždy čerstvé zboží. Poté co zboží opustí náš sklad, je důležité dbát na skladovací podmínky uvedené na obalu každého výrobku – Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem. Přestože naši obchodní zástupci jsou s odběrateli v pravidelném kontaktu a zboží kontrolují, není bohužel v našich silách stoprocentně dohlédnout na to, že u našich odběratelů jsou trvale ideální skladovací podmínky. Vzhledem k povaze produktu je třeba – obzvláště v horkých letních měsících – dodržovat daný způsob skladování, aby se produkt dostal ke koncovému zákazníkovi v takové kvalitě jaké má. Smažené bramborové lupínky odpovídající kvality mají typickou vůni a zlatavou barvu. Nejsou příliš mastné, ale přesto se od chipsů liší už na první pohled. Na skus jsou křehké a křupavé.

Celý výrobní proces je závislý na velkém podílu ruční práce a záleží také na aktuálně zpracovávané odrůdě brambor, proto se může stát, že se v sáčku objeví i nepěkný lupínek. Pokud by byl špatný celý sáček nebo dokonce více balíčků, je to samozřejmě něco jiného a je třeba zjistit, zda chyba nastala už ve výrobním procesu anebo nebyly dodrženy podmínky skladování. Při řešení reklamací je pro nás důležité znát místo zakoupení a také šarži daného výrobku, která je vždy uvedena na sáčku spolu s datem minimální trvanlivosti. Bez těchto informací bohužel nemůžeme zjistit přesnou příčinu pochybení.

Naši zákazníci jsou pro nás nejdůležitějšími partnery. Jejich spokojenost je dána především kvalitou produktu, a proto jsme rádi za každý podnět, který vede ke zdokonalení našich procesů.