Cyrilovy brambůrky od naší rodinné firmy najdete nově i v maloobchodním řetězci Kaufland! Cyrilovy brambůrky budou jako náš vlajkový produkt dostupné ve většině prodejen Kaufland od poloviny října. Spoluprací s Kauflandem se nám daří naplňovat naši dlouhodobou strategii – opřít se kromě segmentu restaurací a drobných prodejen také o nabídku v potravinářských řetězcích.

Vstup do celostátního řetězce podle Tomáše Krajči, zakladatele a majitele společnosti, potvrzuje současný trend – rostoucí poptávku po autentických, řemeslně vyráběných potravinách, které v sobě nesou lokální tradici. „Tradiční brambůrky, včetně našich, se vyrábějí bez konzervantů, bez blanšírování a pouze z vybraných odrůd brambor. Mají proto plnou chuť a lidé to poznají,“ říká Tomáš Krajči. K dostání budou tradiční příchutě Cyrilových brambůrků: solené, hořčicové, česnekové a křenové.

Německý řetězec Kaufland, který má v Česku přes 135 poboček a loni mu patřila druhá příčka v tržbách mezi ostatními maloobchodními řetězci, se na konci října chystá otevřít již druhou pobočku v Olomouci u křižovatky ulic Okružní a Hněvotínská. V nové prodejně budou ve dnech 5.11., 18.11., 1.12. a 30.12. probíhat ochutnávky Cyrilových brambůrků společně s dalšími regionálními produkty od lokálních dodavatelů.