V sobotu 3. prosince 2022 se konal ve Zlíně-Loukách Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka organizovaný spolkem Běhy Zlín a naší rodinnou firmou Krajči plus. Výtěžek z běhu putoval už pátým rokem na Nadační fond dětské onkologie Krtek. Celkem se pro Nadační fond dětské onkologie Krtek podařilo vybrat 216 000 Kč.

Závod se podařilo úspěšně zorganizovat s počtem 299 přihlášených běžců. Mezi muži se na prvním místě umístil Navrátil Tomáš (AK Kroměříž) a mezi ženami Svobodová Tereza (Titan Trilife). Na výběr bylo klasicky ze dvou tratí – 5 km a 10 km, pro děti byl připravený překážkový běh, kterým provázeli Mikuláši, čerti a andělé. Pro celou rodinu byl připravený bohatý doprovodný program.

Celkem se pro Nadační fond dětské onkologie Krtek podařilo vybrat 216 000 Kč – 100 000 korunami se podílela naše rodinná firma, na startovném a od sponzorů se vybralo 116 000 Kč. Další peníze přispěli účastníci do zapečetěné kasičky NFDO Krtek.

Chtěli bychom tímto poděkovat spolku Běhy Zlín, všem dobrovolníkům, účastníkům, sponzorům! Mikulášský běh s Cyrilem pro Krtka opět potvrdil, že jde o druhou největší běžeckou akci ve Zlíně!