Minulý týden se v termínu 9. – 12. 5. 2024 na výstavišti v Českých Budějovicích konal 2. ročník veletrhu CZECH FOOD EXPO, který probíhá paralelně s výstavou HOBBY. Akce je určena široké veřejnosti a návštěvníkům nabízí možnost zakoupit a ochutnat kvalitní české potraviny.

Jelikož se naše Cyrilovy brambůrky mohou pyšnit oceněním KLASA, nemohly na společné expozici oceněných potravin chybět.

Po celou dobu konání akce byl připraven atraktivní kulinářský program, své umění předvedla řada kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu (například Ondřej Slanina známý z kulinářského pořadu Kluci v akci, Mirka van Gils Slavíková patřící mezi evropskou cukrářskou elitu či Alice Bendová společně se svojí sestrou Andreou známou jako Cukrařinka).

„Jsem rád, že ve srovnání s loňským prvním ročníkem vypadá výstava Czech Food Expo 2024 úplně jinak. Je to zásluha především vás, řady producentů potravin, od těch malých až po ty velké, kteří dnes nabízíte svoje čistě ryzí české potraviny ve zrenovovaných objektech českobudějovického Výstaviště.“ Těmito slovy zahájil ministr zemědělství Marek Výborný 2. ročník výstavy Czech Food Expo 2024.

Na virtuální prohlídku celé expozice se můžete podívat ZDE – HALA R1 Hobby ČB