Soutěž ČESKÁ CHUŤOVKA, která probíhá pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky Milana Štěcha a ministra zemědělství Ing. Mariana Jurečky, již zná své vítěze a jedním z nich jsme se stali také my s našimi Cyrilovými brambůrkami.

Značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka“, uděluje vždy na podzim hodnotitelská komise nezávislých odborníků. Nejdůležitějším kritériem, které musí každý přihlášený výrobek splňovat, jsou jeho vynikající chuťové parametry, samozřejmým předpokladem je jeho vysoká kvalita. Neméně důležitou součástí hodnocení je také vzhled výrobku.

Slavnostní předávání ocenění proběhlo ve čtvrtek 19.10.2017 v Rytířském sále Valdštejnského paláce. V kategorii ovocné a zeleninové výrobky jsme získali ocenění pro celou kolekci Cyrilových brambůrků, tzn. pro solené, česnekové i hořčicové. Cenu převzal majitel a jednatel firmy, Tomáš Krajči.

Součástí vyhlášení byla i výstavka oceněných produktů, takže všichni přítomní mohli ochutnat. Hudebními vstupy přispěli k báječné atmosféře Felix Slováček, Felix Slováček jr. a klavírista Jan Bálek.